FAQ

FAQ

De website biedt bedrijven de mogelijkheid werkende en niet werkende toestellen in te ruilen. Als u kiest voor de optie offerte, dan is deze prijsopgave 30 dagen geldig.
De inruilwaarde is gebaseerd op een combinatie van het aangeboden model van uw toestel en de staat waarin deze verkeerd.
U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur contact met ons opnemen per e-mail: support@tcceu.com, of telefonisch via ons servicenummer: 073-820 0942.
Als bedrijf kunt u een onbeperkt aantal oude apparaten inruilen. Als u tot 100 apparaten inruilt, kunt u dit eenvoudig via deze site doen. Voor het inruilen van 100 of meer oude toestellen, kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bellen op ons servicenummer: 073-820 0942 of mailen naar offertedesk@tcceu.com om een prijsopgave te ontvangen.
Op de website worden prijzen inclusief BTW weergegeven.
Prijsopgaven/offertes zijn 30 dagen geldig vanaf de afgiftedatum.
a. De werkende aangemelde producten inclusief de batterij;
b. Een volledige, leesbare kopie van de afstandsverklaring met tracknummer. Deze wordt na het afronden van de aanmelding op de website via een e-mail aan u verstrekt. OPMERKING: Verwijder al uw persoonlijke gegevens, geheugenkaart en SIM-kaart uit de oude product(en).
Producten aangemeld als “werkend” dienen volledig te functioneren zonder enige vorm van schade zoals valschade of gebroken glas/display/LCD, moet in originele staat zijn en uit de Europese markt komen. Er mag geen simlock of accountlock actief zijn. Indien een product hier niet aan voldoet, valt deze onder “niet werkend”. Je ontvangt dan de hierbij behorende prijs.
U dient uw product(en) en de documenten binnen 30 dagen na het definitief afronden van de aanmelding op de website opsturen. Producten die na deze periode door ons ontvangen worden, kunnen onderhevig zijn aan prijsschommelingen.
Alle persoonlijke informatie, gegevens en applicaties moeten gewist worden voor u uw product opstuurt. Indien niet alle gegevens gewist zijn van het product, voert TCCEU een volledige verwijdering uit.
Uw cash back wordt binnen 30 dagen op uw rekening gestort. Als u vragen heeft over uw betaling dan kunt u contact met ons opnemen via: support@tcceu.com.
Bedrijven ontvangen van ons een credit nota nadat wij de producten gecontroleerd hebben.
Zodra uw zending is ontvangen door TCC Europe, wordt deze gecontroleerd en geïnspecteerd. Na het wissen van de gegevens zullen de producten die nog geschikt zijn worden aangeboden voor hergebruik. Producten die niet opnieuw gebruikt kunnen worden, worden naar onze recycle partners gestuurd waar de belangrijkste onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens worden gerecycled. Het is in de eerste plaats uw eigen verantwoordelijkheid alle persoonlijke informatie, gegevens en applicaties te wissen voordat u uw product opstuurt.
In het geval wij een product weigeren en u deze terug wilt hebben, of als u uw product om bepaalde redenen terug wilt hebben (en wij nog niet zijn begonnen aan het verwerken daarvan), berekenen wij € 8,95 voor het terugsturen van uw telefoon. We versturen het product pas nadat we betaling van deze kosten hebben ontvangen. Het terug sturen is voor uw eigen risico. Zie ook onze algemene voorwaarden.
TCC Europe staat voor Trade In & Cash Back Company en is gespecialiseerd in de inname van gebruikte elektronica en de uitbetaling van een actuele marktwaarde aan klanten (cashback).
Het gebruik van de website is uitsluitend bestemd voor zakelijke deelnemers en bedrijven binnen Nederland, welke officieel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel te Nederland.